Na rtech

Na rtech

Anotace: kapka touhy...

Na rtech kapka touhy
pojď mně ochutnat,nebuď
hloupý..

Jemně slízni mojí něhu
Já budu hodná i k tvému
tělu.

Zavážu ti oči šátkem
Tvé rty políbím a nechám
chladně...Tě v dálce stát.

Promiluji s Tebou noc
až konečně řekneš "Dost"

Jsem Tě plný Lásko moje
sbal se a táhni do pokoje..

Pak zavřeš oči a nebudeš mně znát
Ráno probuzen řekneš, dáš mi čas?
Autor Kett, 18.02.2010
Přečteno 786x
Tipy 13
Poslední tipující: Koza, Giginka, Fenceless, Striga, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..přesně tak kruté..

20.02.2010 04:13:00 | Giginka

Kruté.. ST...

19.02.2010 19:23:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí