Chci Tě svést

Chci Tě svést

Anotace: Nooo.. co dodat, byl večer, já pod peřinou... a představivost jela na plné obrátky :D

Chci tě svést
i když se to nesluší
chci tě líbat
a svírat v náručí

Chci tě svést
ať už nemáš námitek
tak se nebraň
a užij si ten zážitek

Chci tě svést
i když chtít nemusím
tak pojď sem
láskou tě přidusím

Chci tě svést
s být svedena zároveň
šaty z tebe servat
a vzplát jako pochodeň

Chci tě svést
cítím jak se ti vzdouvá hruď
vzrušením a chtíčem
tak správným mužem buď!

Chci tě svést
a i kdybych nechtěla
už ty sám
svedl jsi mě docela...
Autor Etain, 01.03.2010
Přečteno 926x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, PPetrushka, johNMadhead, bobi bobie, WhiteSkull, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezká svůdná.

10.03.2010 14:41:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí