Doteky II

Doteky II

Anotace: Druhá to část...snad jen doteky si hrají svoji hru na schovávanou...

III.

Beze slov nemohla bys pro mě žít,
a bez básní nebyla bys to ty.

Přes celá záda cesta daleká,
a tak raději představil jsem si ňadra,
do rukou jen polehounku vklouzla,
žádný přechod, jen čistá čistota tlukotu
tvého srdce, to je to co pod prsty cítím.
Hraji si s doteky, do rytmu tvého dechu,
vzlykáš, do očí snad stoupají ti slzy,
hladím, něžnost sama snažím se být,
a přitom si tě představit a o tobě snít.

IV.

S šepotem větru na tvé tváři,
v podzimním dešti jarních vánků.

A pak…podalas mi klíč,
povzneslas jednu z mých rukou,
do tvých nejtajnějších míst,
a já pouze přemýšlím …kam druhou dát.
Od stehen níž a od stehen výš,
vše co si jen představíš,
pro tebe dnes toto vše hraji,
a ty, zatím v rytmu srdce, pouze o dotecích sníš.
Autor Láďa, 11.03.2010
Přečteno 599x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, carodejka, labuť, CULIKATÁ, ziriant, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

14.03.2010 00:36:00 | carodejka

spalující doteky ST

12.03.2010 10:48:00 | Acham

...a tak dál pokládej svá slova na kůži... nádhera :)

12.03.2010 06:48:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí