krokodýl

krokodýl

Anotace: letargii a jedný zmiji

Dřív v nadšení
a plný citu
jsem běžel ke hvězdám
teď marně žvejkám realitu
..pohrdám
znaveným okem krokodýlím
sleduju z bahna břehy
prej hořkost kolem sebe střílím
a nemám v sobě kousek něhy
jsem zvíře krvelačný
z džungle světa
tak prosím klidně plač mi...
sůl slz tvých já znám už léta.
Autor zenge, 16.03.2010
Přečteno 347x
Tipy 32
Poslední tipující: al-pacino, Zefi, Houda, Holis, modrá..., enigman, labuť, Psavec, Mario de Janiero, Špáďa, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u břehu si sedla
krokodýla svedla
zmije Poezie...
ST!

16.03.2010 23:01:00 | Mario de Janiero

Roním tu slzy krokodýlí
že jedný lačný zmiji
jsi srdce dal
a na mne nečekal

ST!

16.03.2010 20:20:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí