Lombard

Lombard

Anotace: perutím...

Pan Lombard bombardoval
pozice rebelů
s bombardérem ze sběru
dala mu ho armáda
po rozpočtových škrtech
..Já se na to vyseru
táhne mi tu na záda
a děr je tu jak v ropných vrtech
předkusem svým hartusí
tam nad mraky nad Rusí

Rebelové v bunkrech skrytý
k řízku v troubách smaží frity
nic nedbají banality
že bombama jsou kropeni
..čekaj až se rozední

K ránu s hubou od sádla
s bunkrů vyndaj zrcadla
díky slunci na mou Věru
spálí křídla bombardérů
a tak pane Lombarde
jak vám to tam v mracích jde?
kdybyste měl křídla ptáků
a nebo stroj do lhůty..
jó katapultáž bez padáku
to je pěkně mrzutý...
Autor zenge, 16.03.2010
Přečteno 320x
Tipy 24
Poslední tipující: al-pacino, René Vulkán, Houda, Holis, modrá..., labuť, Mario de Janiero, Psavec, Špáďa, nova silueta, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že jsem to četl v duchu. Jinak bych si zlomil jazyk.

17.03.2010 16:02:00 | René Vulkán

jsi univerzál...:-)))

17.03.2010 11:15:00 | Houda

...bomba!ST!!!

16.03.2010 23:04:00 | Mario de Janiero

dobrýýýýýýýý....ST!

16.03.2010 20:16:00 | hašlerka

No to jó,to je pořádný mazec!Pěkná:-)

16.03.2010 19:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí