Krvavá

Krvavá

Anotace: ako sa asi cíti masochista.... (nejde o vlastnú skúsenosť) prehnala som to?!

Ukrytá v sebe ako utýrané zvieratko
tuším sa len veľmi opatrne
kým ma čiasi chladná ruka drží nakrátko
Z rán vyrve mi zabudnuté tŕne
nech horúce pramienky zohyzdia moju kožu
Bridí sa mi tá odovzdanosť
s akou sa prizerám dúfajúc, že už nemôžu
viac zoškliviť ten lepkavý nános
A krv si tečie... musím byť snáď už celkom dutá
Vyprázdnená sa v ľudskej podobe
necítim dobre. A predsa ma lákavo krutá
bolesť núti hľadať v spôsobe
akým sa mi telo stráca v spleti ohnivých čiar
rozkoš - zvrátené potešenie
Som pevne presvedčená, že ma predsa nezničia
a len tá istota ma ženie
omáľať horkastú príchuť trýzne na jazyku
Autor nova silueta, 16.03.2010
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí