Pro prchavou chvíli....

Pro prchavou chvíli....

Anotace: ....stáli na chodbě, v úplné tmě a on hledal vypínač, chtěl rozsvítit a najednou ho napadla hříšná myšlenka a tak se rozhodl využít situace.

Spolu s posledním vzdechem
který rozechvěl její tělo jako strunu
zaryla prsty do polštáře
Bylo tak snadné v tu chvíli
dotknout se nebes nebo pekel
Dirigent pokynul k forte fortissimu
symfonie zněla nekonečným prostorem
a když dozněl poslední akord
zbyly jen oči pro pláč
... pro prchavou chvíli vzdala se slunce
vzdala se zrdcadla hvězd

tak jak to nikdy nechtěla
do pekel cesta dlážděná

ne nebesa jak se zdálo
ďábel vítězí a stačilo tak málo

jen okamžik kdy nemohl ve tmě najít světlo (a nebo nechtěl?)
Autor seeeta, 22.03.2010
Přečteno 522x
Tipy 12
Poslední tipující: Roger, Agniezka, sypinka, ilona, labuť, Psavec, Miroslav Možný, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Frosty28
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zaryla prsty do polštáře.....

:o) u nás člověk na chodbě moc neužije, to asi bude tou nepřítomnností polštářů...

26.03.2010 17:33:00 | pamp_elka

Hezké vystižení situace.

22.03.2010 21:17:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí