Vláčná chůze teenky

Vláčná chůze teenky

Anotace: inspirace chodí po lidech, stejně jako hříchy...

Živůtek na knoflíčku rozepnutý,
cíp košilky v ústech rozhrnutý,
pohledem sklouzávám z očí níž,
tisknu ruce k sobě stále blíž.
Pročítám milostné dopisy,
kdy ve větru za ruce chodily,
dvojí očí s příchutí zakázaných plodů,
kdy růží používá ke svým svodům.
Skrz malý prostůrek mezi ňadry,
lechtán v podbřišku několika chloupky,
počítám, pročítám, sním,
že po sedmnácté slyším jejích zvonů zvuk.

Vláčnou chůzí v noční košilce,
po zastávce, kde nezáleží na chvilce,
jen s květinou v ústech oddává se,
nahá, dotykům a cizím tělům.
Autor Láďa, 25.04.2010
Přečteno 1222x
Tipy 5
Poslední tipující: Strixa, labuť, nejsembásník, ziriant, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí