S cejchem medúzina polibku

S cejchem medúzina polibku

Anotace: ..."Jen pro oči bláznů a uši bezvěrců.Vzkříšení slasti z předpáteří." Krvácel pokoj svědectvím...

Sbírka: Skrz obyčejné dny

v rukou tma
a vůně pražených mandlí
vpíjela se
v šíje
stočené ke rtům sukub

těla
jen torza studu
naturalistické nahoty
delfských věštkyň
a válečníků
v předzítří bitvy

z propastí stehen
vysbírat rosu
špičkou jazyka
pro zneuctěný večer

bříšky prstů
okusit sladkost dvorců
zajatých dryád
v pažích
druidů

chtivými stény
probodnout noc
v podpaždí
umlčeného rána

zhynout s cejchem
medúzina polibku
vzkříšení
ze šlach nahých Achillů

poskvrněné probuzení
z extáze do Afroditiných dlaní

...
a už nikdy neusnout
...
Autor chroust17, 04.05.2010
Přečteno 415x
Tipy 23
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, zenge, Dota Slunská, Churry, labuť, enigman, ilona, Mbonita, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nebo nespat...

05.05.2010 00:20:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí