Zneužitá sestra

Zneužitá sestra

Anotace: v noci, v dívčím pokoji

Nahotou na žhavém lůžku v kozelci schoulená,
osvobozená ze žaláře textilu do nitky poslední,
zmírá tak, jako každou noc stýskáním po milování,
erotikou náružívá, nenápadná dívka potřebná.

Naproti mladší sestra plápolající hříšnou jiskérkou,
ňadra v rozpuku z divokého snu jí svůdně pulsují,
vyhrocená prsa skrze vlákna tkaniny pronikají,
na jediný knoflík zapnutou pod kratičkou košilkou.

Ta starší nemůže si ten opojný pohled užívat,
z pekla vystrkuje růžky pološílená myšlenka,
s rostoucí závisti tam, kde skotačí bujná kůzlátka,
dostává děsnou chuť si sestru bezuzdně vychutnat.

Nevěří, že by rozuměla si kdy se ženskou vůní,
avšak její rozpálené tělo si zoufá z osamění,
chce komunikovat s někým pružnými sliznicemi,
potřebuje neodolatelně dotyk s nahou kůží.

Jakmile extáze do srdce zanesla těžký zápal,
vzrušení překročilo doposud přijatelné rysky,
až bolestivě jí zatrnuly velké stydké pysky,
ohnivě do obou vystřelil krve horoucí příval.

Stěží pojistku kontroluje nebezpečné rozbušky,
vybavuje si, jak nádherně se dvě holky milují,
jak sublimují z těla do těla skrze svá pohlaví,
z té představy jí dívčí nektar vsakuje do matračky.

Šílená touha po tajném vloupání na sestřina ňadra,
a možnost prozrazení paradoxně zvyšuje její chtíč,
v podbříšku cítí jak neodvratně spěje neřesti vstříc,
v mysli se jí spouští neodolatelně smyslná čakra.

Sexuální pud má někdy až neuvěřitelný rozsah,
pomalu už se v transu chystala odkrýt sestřin hrudník,
a právě v tom okamžiku tam povolil poslední knoflík,
a z košilky vyklouzl na svět nádherný ženský obsah.

Pak přišlo zase ráno a tak se nikdo nic nedozví,
že měla samovolný orgasmus, je věčným tajemstvím,
tuší ale, že vše skončí jejich společným objetím
a i když o tom nemůže mluvit, má sladké tušení.
Autor casla, 17.05.2010
Přečteno 708x
Tipy 16
Poslední tipující: PPetrushka, carodejka, Kokonut, Boudicca, CRASH, lexus, Psavec, Bíša, Květka Š., Mikko Johannes Antero Haaveilija, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané.

17.07.2010 12:11:00 | carodejka

No... styl psaní pěkný, ale téma a zápletka... !!!! To raději nebudu komentovat.

23.05.2010 10:54:00 | 666 Idiot MCR

moc dlouhé, piš radši něco kratšího, takhle si to moc lidí nepřečte, nicméně máš za tu zvrácenost ST :-D

19.05.2010 17:37:00 | CRASH

Překvapilo mě téma, hezky zpracované, jen trochu "neuvěřitelné"...

19.05.2010 14:54:00 | hypertenze

Sestřička faunka a satyrka...

17.05.2010 22:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí