Poprvé??

Poprvé??

Anotace: *bez anotace*

Jak v hluboké studni
se ve mně utopíš,
však dávno žába na prameni
ten dívčí poklad nehlídá.
Tak do mé tváře shlédni
a budem si zas blíž
vždyť spatříš cejch lži na znamení
že už nejsem tak nevinná

jak sis myslel..
Autor kaaamiiii, 22.06.2010
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, zelená víla, Malá Lucije
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí