Chci

Chci

Anotace: Muž muž. Nešťastná láska a chtíč.

Jen přijít na to správné slovo,
jen doufat, že mě pochopíš.
Chci, abys mě chtěl jak já tebe,
že v náruč svou mě uchopíš.

V objetí a ruce míti spojené,
ach, to by bylo příjemné.
Uchopit ho do ruky,
ruku zvednou níž a výš.
Chtěl bych ti to udělat,
to určitě dobře víš.

Chtíč - mé srdce bije pro tebe,
vášeň - když spolu bychom leželi,
sex - teď u tebe v posteli.

Sundej triko,
trenky dolů!
Udělejme si to spolu!

Chci, abychom tu byli pro sebe,
jen toho si žádám od tebe!
Autor Psychicky.labilni, 05.07.2010
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí