..v gotické struně..

..v gotické struně..

Anotace: co k tomu dodat?? pusťte si Gothic Balady, ty Vám to dopoví...

Když uléháme na rozpáleném loži
a náboj okamžiku umocňují tóny hlasu
to Linda Sundblad zpívá v horké noci
tak nejspíš genius jí celou píseň složil
pak v žáru ztichlých zdí je život i cíl zasut
V substanci vzdušných těl i výkřik letmý procit…

Když uléháme na rozpáleném loži
a zpité světlo poletuje roztočeno chutí
hraje nám Streem of Passion kytarový riff
náhle let ustane a bubny svou gradaci vloží
nebeským vesmírem jsme v dění zahrnuti
Až na práh vznikání stékáme jako dřív…

Když uléháme na rozpáleném loži
a okolní svět stojí. A tříští se. A žije
tak přikrývá nás Epica, co umí duši hojit
Vzduch kolem nás se tetelí, jako by také ožil
Zem naši vláhu hltavě i náruživě pije
Čas zas jakoby mimoděk to protahuje. Stojí…
Autor šuměnka, 15.07.2010
Přečteno 392x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Psavec, Mbonita, labuť, Květka Š., WAYWARD, Boudicca, Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá slova jsou tak znělá
jimi hudba mi tu zněla
vemlouvavě i drsně
se drala mi
pod kůži
a tetovala do nitra
sílu bytí
nití ovinula mne
celou...zpřítomnělou
ve hudbě..tanci

ST

15.07.2010 20:48:00 | Mbonita

Paráda něžná a smyslná, nejvíce se mi líbí pasáže s metaforami o zasutí a stékání...

15.07.2010 09:14:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí