Tvá ruka

Tvá ruka

Anotace: Tvůj dotek...

Když zavřu oči,stačí mi snít
o Tvé ruce na těle mým
Vklouzni zlehka pod mé tričko
ucítíš tam mé srdíčko...

Zůstaň prosím ještě chvilku
ukážu Ti podprsenku
V barvě bílé samá krajka
tak jsou stejná i moje tanga...

Nad zadečkem vyšívané
pět kamínků,prostě dokonalé
Jemný zářez do mé kůže
vzdychám nahlas,kdo za to může?

Jen tak snadno vše ze mě nesundáš
v předu je zapínání které nezdoláš
Pomůžu Ti lehkým návodem
vezmi nůžky....a honem sem

Přestřihni krajku jedním šmiknutím
už nevydržím čekat na další dotknutí
Jestli máš v sobě hodně síly
strhej vše ze mě,v pravou chvíli

a Tvá ruku bude v cíli....
Autor Kett, 22.07.2010
Přečteno 829x
Tipy 18
Poslední tipující: bobi bobie, jedam, sobý hnusec, STIMPRE, Quigleika, Psavec, labuť, mida, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

týýýýýjo...ST:-)

23.07.2010 14:58:00 | sobý hnusec

No teda...

22.07.2010 23:52:00 | Psavec

jůůů :-)

22.07.2010 21:42:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí