Procitnutí

Procitnutí

Anotace: Nemá cenu si nalhávat, napsal.

nemá cenu si nalhávat,
že se ještě uvidíme
a že jednou budem spolu.

nemá cenu si nalhávat,
že půjdu tam k vám
na vejšku.

nemá cenu si nalhávat,
že vydržíme ty dva roky
čekat.

nemá cenu si nalhávat,
že tě nepodvedu
že mě nepodvedeš

kluk jako ty
holka jako já
-tohle prostě nedělaj

a proto si nebudem něco nalhávat
a proto si už nebudem psát
proto to necháme uvíznout na mrtvým bodě

/chvíli nás to bude srát
ale z celkovýho hlediska
to tak bude mnohem snažší/

-protože sex po telefonu není SEX-
Autor barking bitch, 24.07.2010
Přečteno 440x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud máte být spolu, sejdete se i po letech, pokud ne...

09.09.2010 18:45:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí