Představy o ní

Představy o ní

Anotace: jedna z básní na zakázku

jsi tajemná a lákává
jsi dravá i hravá
ráda se kočkuješ a umíš pěkně kousat
chtěla by si mě okusit a krve sát
pod křídly anděla jsi nezbednice
měla si tě dávno odnést polednice
lákáš mě v představách, toužím
nic se mi nedostává, soužím
se z tebe napít a kousek ochutnat
pěkně pomalu a pak divoce vychutnat
dál jen dál, magická osobo svádivá
stojíš tu předemnou, jako nahá diva
jedním gestem dokážeš řídít muže
mám k tobě jít? Ano teď hned, že?
Autor MRF, 28.07.2010
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Do Ga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta dotyčná slečna je zadaná. Takové věci se nedělají.

20.08.2010 13:11:00 | MRF

jen do toho .-),když tě tolik láká..

20.08.2010 00:12:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí