Chtivá smska...

Chtivá smska...

Anotace: ...

Tys má voda,tys můj pramen,
Tak pomoz mi ukojit mou žízeň.
Tys můj dráb a já chci býti tvým otrokem,
Tak pomoz mi zahnat mou trýzeň.

Trýzeň,jenž sžírá nitro mé,
Ty buď mým nitrem a já zas budu tvé,
Leč splynouti toužím v klubko těl,
Chtě bych v záchvěvu rozkoše oněměl,
Po orgastické cestě plul,
Tak buď u mne v šest,nebo už raděj v půl.
Autor Lucky.SD, 30.07.2010
Přečteno 637x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí