Mládě

Mládě

Anotace: ...divné jsou cesty osudu...

Vím že můžu ublížit ti
a ty by jsi to jistě chtěla.
Proto ruce dávám pryč
z tvého mladého těla.

Máš na víc, vždyť co já pouhý kmet
nemám už v srdci lásku.
Mé tělo tvoje nezahřeje,
jsem mrtvý můj konipásku.

Hledat bys měla srdce mladé
a ne náruč divného starce.
Jsi mládě sotva odrostené,
starých lovců straň se.

Vidím, nemáš ještě rozum
budu tedy myslet za nás oba.
Nemrač se vždyť sama vidíš,
dávno už je jiná doba.

Dnes nenosí se býti s láskou
až do konce bytí.
Dnes každý si chce jen užít slasti
a čeká kdo se chytí.
Autor Eru Alonnar, 17.08.2010
Přečteno 474x
Tipy 7
Poslední tipující: deleite, Radek.oslov.Šafárik, Eresiel, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ona to pochopí a ocení až bude v Tvém věku...haha

06.10.2010 18:12:00 | la loba

Možná víc ublížíš, když ruce pryč právěže dáš...

29.08.2010 23:35:00 | mašinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí