Hladová

Hladová

Anotace: ***

Chtěla bych jen tak od Tebe políbit
a mít chvilku pocit že mi narostla křídla motýlí
Vznášet se nad Tvou hlavou a být barevnou duhou

....když prší....

Zavři na chvilku prosím oči
nastav dlaň a čekej cosi
Malé stvoření s vůní dálek
rozprostřená krása do obálek...

...a Ty spíš...

I když mé oči nevidíš,cítíš mou vůni z nočních snů
byla jsem s Tebou v ráji všedních dnů
Bez pozvání pořád Ti v patách,možná i někdy úplně nahá

...ale sama...


Jsem tu zůstala spoutaná ke kovové tyči
muzika už dávno přestala hrát, je to v p...
Vím,zní to tak mizerně,když holce se chce řvát

...tak proč se divíš,když po sexu je hlad!!!
Autor Kett, 19.08.2010
Přečteno 651x
Tipy 16
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Paulín, sepotvkorunachstromu, sobý hnusec, vodnař, Květka Š., P.Z., Psavec, Chico1, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po sexu je hlad...
I před.
Zajímavá, čím víc máš
tím víc chceš...
Dobrá báseňka.

15.09.2010 21:40:00 | Paulín

..moc dobrá..:)..*

22.08.2010 18:18:00 | sepotvkorunachstromu

... a depaže to je? :-)))

22.08.2010 09:48:00 | sobý hnusec

Nahá u tyče :))hudbu opravíme neboj:) hezká Kačenko

19.08.2010 22:23:00 | Chico1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí