...Toothbrush

...Toothbrush

Anotace: při nalezení kartáčku...(napsána 6.9.2010)

V tašce našla jsem kartáček na zuby
který brala jsem si tehdy k tobě
ještě nerozdělaný, když šla jsem v noci
...
která voněla příslibem "nevinného" sexu
a laciných kalhotek z latexu.

Ten kartáček řekl mi čím jsem se stala
když tvé náruči sladce jsem se odevzdala
zatímco jsi mi říkal, že nejsi schopen milovat nic
a mě sis bral...bral jsi mi duši stále víc.

Řekls, že v tvém nitru je jen kus ledu
a že můžu klidně jít, jestli to svedu
poté, co odevzdals mi kus nevinného sexu
a zabavil kalhotky z latexu.

A teď tvrdíš, že my jsme přeci více
jen to slovo "MY" mně barví líce
vztekem, že začala jsem tě milovat
zatímco tys mi chtěl jen něco slibovat.

Sliby, sliby...a kartáček stále je v obalu
co znamená to, snad že tehdy
nešla jsem k tobě spát?
Snad jen, že zvykala jsem si pomalu
že já si zasloužím někoho
kdo by mě měl opravdu rád.

A ne jen při zámince kvalitního sexu
ukradnout nevinnost ušitou z latexu.
Autor mauvais-ange, 06.09.2010
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: temny.bard, ziriant, Zorenka Ježková, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juju,je to jedná báseň!:)

10.09.2010 16:24:00 | Zorenka Ježková

dokonale napsáno.. klobouk dolů...

09.09.2010 10:04:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí