Děvka

Děvka

Anotace: my own....?

Večer, tak stojím zase před zrcadlem,
Korzet a podvazky na mém nahém těle
A parfém provoněl koupelnu.
Sleduješ můj stín a ani nedýcháš,
Jsem tvojí děvkou a ty? Jen kabaretní hráč

Bílé boa se kolem krku kroutí,
Snažím se zaujmout, mozek je proti.
Ležíš si jen tak na pohovce, oddychuješ těžce, vzrušením bije srdce.
Opojen kouzlem svojí tanečnice,
Špulím své rty, svůdně zháším svíce.

Noříme se do tmy, kolem nás jen kouř
Děvka se tiskne k hráči, nesmět se obejmout
Dostane zaplaceno, tak jako včera od muže v klobouku
Pro mě to nic neznamená, peníze nechci
Toužím po polibku
(A kurvy se přece nelíbaj)

Cítím teplé ruce hráčovy na kůži z mramoru
Sundej mi korzet lásko, já sama nemohu
Pomalu rozpíná korzet Lží a Samoty,
Lásko to není korzet! To je tvá kůže, to jsi přece ty!

Tekla krev a tekly slzy,
Slova se rozpustila ve zdech, vždy něco zmizí
Hráč mě zbavil korzetu a podvazků,
Zbyla nám nahota, ty a já, 2 srdce bez mozků
Já a ty = my, prázdné vteřiny
Autor AMI WINSHETON, 09.10.2010
Přečteno 464x
Tipy 8
Poslední tipující: Squat_the_world, Descardea, Mausinka, Issa, Nekonečnost, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sexi!!!

19.10.2010 12:55:00 | Lilien

hezký příběh básně

09.10.2010 15:26:00 | Lilien

Teda asi budeš talent!

09.10.2010 14:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí