Než budík zazvoní

Než budík zazvoní

Anotace: *******

Studený vítr zchladil mé tváře,
v očích mi zůstala sluneční záře.
V mysli mám vzpomínku ranní
na společné posnídání.

Na těle stopy Tvých dotyků,
na rtech, žhavých polibků.
Horkost mi proudí tělem,
kůži potíráš medem.

Chutnáš mě po kouscích,
jazykem dráždíš,
pak jemně pronikáš,
tělo mé rozkmitáš.

Plujeme na oblaku rozkoše,
gravitace mizí,
pozemské neduhy
jsou nám cizí.

V objetí na zem
zas jsme se vrátili,
budík nás vrátil
do reality.
Autor Tamara, 10.11.2010
Přečteno 500x
Tipy 32
Poslední tipující: mexx, James Libustka, Já sám, umělec2, Bíša, René Vulkán, la loba, šuměnka, Pevya, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

V takových chvílích by budík letěl oknem ven a dál
v takových chvílích by čas jen s ústy dokořán tu stál...

12.11.2010 13:56:00 | šuměnka

Joj, to muselo býti skvoStné posnídání:-)))

10.11.2010 18:24:00 | CULIKATÁ

A taky ráno...už jsem psala Niki...holky,co mi to děláte?:)

10.11.2010 17:39:00 | střelkyně1

hostina smyslů:-)
ST

10.11.2010 15:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí