JSEM TVÁ

JSEM TVÁ

Anotace: vzpomínka na léto...

Mám můzu schovanou v šatníku
a krémem co natírám své tělo před zraky lidí
- říkám Petr.
Vstřebává se mi hluboko pod kůži i přes mé protesty
a já se hladím a laskám prsty.
Sluníčko - ten svůdce žen,
mi hladí zadeček, který mu vystavuji na obdiv.
Stydím se, proto mám zavřené oči
a nechávám si malovat na tváře pihy,
které ti píší tajný vzkaz...
MESJ AVT
Autor Mersii, 16.11.2010
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí