Zlomky doteků

Zlomky doteků

Anotace: ...

zlomky tvých doteků
na mé kůži
blesky z tvých očí
v mojí krvi
hřejí
(ne, ty mě nemáš rád
tak jako já tebe
- a já tě nemám ráda dost -
a přesto
zlomky tvých doteků
na mé kůži
blesky z tvých očí
v mojí krvi
mě hřejí)
v této hloupé
a studené
noci
Autor chirsa, 30.11.2010
Přečteno 566x
Tipy 5
Poslední tipující: Sunny, bobi bobie, Já sám, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí