Touha lásky

Touha lásky

Anotace: Když milujeme...

Jako anděl když křídla svá chystá se vznést,
jako Amor svůj šíp střílející,
jsou chvíle s Tebou, kdy slunce dává se snést,
Ty a Tvé vzdechy milující.

K Tobě uléhám, z nebes k zemi se snáším,
Tvou vůní omámen,
svou duši v Tvé tělo vnáším.

Hřích naší touhy dere se tmou,
jsme jen my, naše láska, celý svět,
mé oči oslepené z Tvého těla čtou,
když v duši nám plane žáru květ.

Láskou protkaná, těly propletená,
naše rozkoš teď poutá nás,
jsi jen má, nebem zaslíbená,
jsem jen Tvůj, Tvůj žár i mráz…
Autor Jiří Michael, 02.01.2011
Přečteno 737x
Tipy 7
Poslední tipující: mida, labuť, CULIKATÁ, Kett, René Vulkán
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska nás mění v krásné blázny...

03.01.2011 09:02:00 | labuť

Krásná, něžná, srdíčková:)

03.01.2011 06:57:00 | CULIKATÁ

Moc hezká...

02.01.2011 23:30:00 | Kett

Vzletná.
Asi to dělají ta andělská křídla.
:-)

02.01.2011 23:28:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí