Akt milostný

Akt milostný

Anotace: ech, dostala jsem od miláčka na Vánoce "Knížku o kundě" a ona mě šíleně navnadilo k takovému psaní!:P

Ti dva stáli vedle sebe,
vypadali trochu bledě.
On byl nahý - trochu chabý,
nebyl totiž příliš mladý.
Jeho mužný nástroj pyj,
visel,
jak by v ní již parkrát byl.
Slečna stála,
vedle muže,
jejími šaty byla jen kůže.

A tak stáli vedle sebe,
vypadali pořád bledě,
hlavu však klonil,
pouze on,
neb neobstál jeho mužný slon.

Hlavu klonil,
slzy ronil,
nebylo mu do zpěvu..
Co však rázem,
sladce cítí,
skýtá pro něj úlevu!

Jeho penis v ústech dřímá,
sladká dívka klečící,
na muže tím rázem hledí,
dvě oči sladce zářící.
Muž se směje,
sladce heká,
oči svá v sloup obrací,
jeho penis tvrdě stojí,
jak armáda válčící.
A tak ženu za bok popad,
o stůl ji něžně opírá,
jeho čůrák,
ji kundu šoustá,
zvrácená to hodina!
Autor Elishabet, 09.01.2011
Přečteno 655x
Tipy 2
Poslední tipující: Karlik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí