Prostituce

Prostituce

Plavé vlasy tančí kolem její tváře
Chlapy považuje za strašné lháře
Bude to možná tím
že jejich druhou stránku zná mnohem líp


Pokaždé když k tobě znovu příjdou
na postel hodí a tvá kolena rozzevřou
zavíráš oči
a myslíš jen na to ,kdy už to skončí


Opět prokazuješ tvé herecké umění
kdyžvzdycháš v jejich domnění
že jejich sex je ten nejlepší
nehraji si opřed tebou na city nejhezčí


když je po všem
jen na postely peníze leží
je ti špatně z tvého života
ale klidně muže být i mnohem těžší


hned jak jeden skončí už na řadě je další
jeden mladounký druhý zase mnohem starší
chdoí za tebou muži ruzní
a ty z toho máš sny hruzný....
Autor Snilek.holka, 02.02.2011
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí