Za žádnou cenu se nenechat vyprovokovat k žádné citové reakci

Za žádnou cenu se nenechat vyprovokovat k žádné citové reakci

Nikdy nedávala najevo své city
protože necítila nic
(mimo několikanásobných orgasmů)

Nikdy neříkala ty dvě slova
protože nevěděla co znamenají
(slova přece nikoho nespasí)

Nikdy jí pro nikoho netlouklo srdce
protože žádné neměla
(srdce je jen orgán z hladkého svalstva)

Nikdy kvůli nikomu neplakala
protože její tvář byla kamenná
(kurvy pláčou jen když jim někdo natrhne pochvu)

Nikdy nepřemýšlela nad tím, jestli to není špatně
protože právě tohle byla cesta kterou si zvolila
po jiné netoužila
jinou neznala

byla to její obrana
před očekáváním
před zklamáním
před bolestí

Za žádnou cenu se nenechat vyprovokovat k žádné citové reakci.

Nikdy. Né ani jednou! Prostě nikdy! Ani jedinkrát!
Tak to mělo být!

Protože i to jednou stačilo, aby se celý její systém citového vzduchoprázdna zhroutil jako domeček z karet a ona se smutkem v očích vzpomínala na tu děvku, kterou byla a teď již být nedokáže.

A bylo to tenkrát o tolik snazší...
o tolik snazší
Autor barking bitch, 08.02.2011
Přečteno 502x
Tipy 6
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Do Ga, Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí