Erotikon

Erotikon

Anotace: ..............

Copak zlatíčko, co mi jen povíš?
jak chutná tvoje krev…

jsi jak krev a mlíko
jen se nestyď buď mojí další milenkou
na mém seznamu dívek
co prožili exotický zážitek
za hranice křesťanské Evropy
budeme se milovat jako dva pávy
lákám tě jak barevný pták
do tvého hnízda
Egyptský pták potřebuje vypustit z klece
zas chvíli nemyslet na současnost
skrytý v zářivých barvách

rudé jako tulipán
modré jak tvé kalhotky
zelené jak tvé oči
a dál co skrýváš dole? :-D
Autor Vlk v rouše, 17.02.2011
Přečteno 613x
Tipy 5
Poslední tipující: katkabloom, Sýkorka07, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí