Kdyby někdo vědět dal

Kdyby někdo vědět dal

Anotace: byli by jsme za milence

Světla svíčky
"polož si mne"
hudba tichá hraje dál
naše srdce ruce si mne
"kam ses, ptáčku, kam schoval"
teplo peřin ztichlo dávno
ani jsem se nenadál
teď hřejem' my a né málo
spát se chce i nechce nám
dvojznačností slov si se mnou hrálo
tělo tvé a jestli dám
usmál jsem se té myšlence
ruce jemně zavázal
Autor Sapphire, 20.02.2011
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: innominata, Frederik, CULIKATÁ, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná,
jakoby prosvětlená

20.02.2011 16:55:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí