ze záchrany Mony Lízy...(akce v Louvru)

ze záchrany Mony Lízy...(akce v Louvru)

Anotace: ...bajkám ,policejním ředitelstvím,grafům a diagramům.....

Dikobraz
v galerii v Lůvru
střílel šípy na obraz
na střed,dolu..vzhůru
když chtěl potom odpor klást
vod četnictva guru
co pomáhá a chrání vlast
tou nocí je vzhůru
má mazanou v kapse mast
dávnou z kmene Zulů
na vandala líčí past
na ústředí
..v hlavním úlu
črty,plánky,varianty
diagramy,grafy,granty
tydle,tudle ..s nima tamty
při tý akci nesmí panty
vrznout ani ždibet
býti tiší jako mniši
nebo celý Tibet
chytneme ho neuslyší
..právě teď se spláchnul bidet
z dáli tečka v modrym šátku
uklízečka..tumáš spratku
mokrej hadr,suchej kýbl
přiklopení..žádnej dribl
konec akce!
Koště s třásní

...Máňo hasni.
Autor zenge, 25.02.2011
Přečteno 417x
Tipy 25
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, teď už nikdo, Mario de Janiero, la loba, Špáďa, hašlerka, ZILA78, ziriant, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zveršovanou detektivku?
Agáta má na tě pivku...
Zato mě jsi pobavil,
až jsem smíchy málem vyl...

26.02.2011 23:30:00 | Špáďa

Ty jsi blázen, šokující střela báseň divů předestřela, a já se tu divím a je to fajn. :)

25.02.2011 21:09:00 | Dota Slunská

tomu se nedá konkurovat
to je smršť té vichřice nestačí
ač číro má jak punkáči
tak jde si někam zapogovat :)

25.02.2011 19:46:00 | šuměnka

No jasně, žádný caviky s ním... :o)

25.02.2011 19:45:00 | labuť

zajímavá ST

25.02.2011 19:41:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí