karta života

karta života

Anotace: barům Sacramenta.....

Ještě před smrtí
si zřídím kartu života
zdravotní pojišťovny
těsně než slepota
jak mraky do očí
jak dveře sokolovny
mi bouchnou do bělma
...jak byla nádherná
ta cesta má
přečtu si mezi řádky
než hubu člověka
přemění na klienta
možná to pomotám
přeskočím kapitoly
jak řeku Sacramenta
pak dolů do údolí
všechno co bolí
vepsáno písmem
k nepřečtení
kolik se cení
..můj život sakramentský?
Autor zenge, 25.02.2011
Přečteno 346x
Tipy 27
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, Mario de Janiero, teď už nikdo, šuměnka, la loba, hašlerka, Doradan, ZILA78, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koupil jsem od dýlera
životní kartu která
mě proti smrti pojistí
věčný život zajistí...
ST!

02.03.2011 09:36:00 | Mario de Janiero

dobrá asociace...
máš mé ovace!

27.02.2011 19:45:00 | šuměnka

Pěkná paralela.

25.02.2011 21:10:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí