stohy

stohy

Anotace: létu a vůbec.....

To letní ohně
jak stohy vně
našich srdcí
zase vzplanou
rovně,jen pořád rovně
za Horní Planou
k Perneku
za zvukem vážek
pod deku
vždyť víš
jak tady
rána chladný jsou
snídani s noblesou
s šepotem rákosí
ti jitrem přinesou
mé ruce roztřesené
už se to nenosí
já však tvým jménem
zavolám nad vodou
v ozvěnách náhodou
vrátí se k břehům
a jiskry z žehů
zas budou závidět
i oči špehů
možná se orosí
vždyť tolik lásky za rosy
neviděl nikdy svět
pak budu vyprávět
příběhy těch vsí pod hladinou
..a slinou
změřím mostům výšku

...a zas ti usnu na podbříšku
Autor zenge, 24.03.2011
Přečteno 307x
Tipy 36
Poslední tipující: Holis, hašlerka, teď už nikdo, modrá..., Špáďa, labuť, danav, Houda, la loba, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá třešnička na závěr!

25.03.2011 08:57:00 | Špáďa

Ty snad znáš všechny vesnice a prdele v Jižních Čechách..:-)))) přes Pernek jsem opravdu jezdil tím směrem :-)))

25.03.2011 03:39:00 | Houda

..a já bych taky rád
chtěl na podbřišku spát
nad sebou peřinu
z voňavých vavřínů
za chvíle milované...
ST!

24.03.2011 22:20:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí