Vyprávěj mi dotekem.....

Vyprávěj mi dotekem.....

Anotace: Zase.....jeden.....sen.......

Jaké dnes má v plánu hříčky
mihotavý plamen nesfouknuté svíčky.
Hra stínů,cos na zdech rozehrála,
touha dvou těl,co sálá....

Vyprávěj mi dotekem,
ochutnej mě jazykem.
Rád nechám se spoutat,
tuhle bitvu toužím prohrát,
jsem tvé lízátko,
narozené štěňátko,
slepé,hluché,třesoucí,
podléhám smyslnosti dech beroucí,
oslavě života,
vezmi si..........

Vnikám,
unikám,
rodím se a zanikám.

Odlétám,
na křídlech extáze,
nechci se vrátit,
přísahám,
z tebe chci pít,
ambrózií těla se opít,
navždy tě mít....

Tu pojednou za víčky,
na tisíce hvězdiček,
pod kůží milostné jehličky,
z Heraklových slabin,
malý,drobný stařeček.

Noc však ještě mladá,
vybízí,stále cosi žádá.
Ty jen lehce vystrčíš bradu
jak ráda odpouštíš mi zradu,
jdeš mi naproti svým klínem,
když beru si tě celou,
z popela povstalým Fénixem.....

Lásko,jsi mým andělem....
Autor Marcone, 26.03.2011
Přečteno 813x
Tipy 45
Poslední tipující: Lachailla, Špáďa, Niky88, Maryje..., Mraveneček, hatlapatla, Radek.oslov.Šafárik, ZILA78, H.I.L., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úchvatná...přeji Ti naplnění snu a krásné milování s tou pravou co zahrne Tě vášní i něhou...

26.03.2011 20:20:00 | la loba

Líbí se mi.

26.03.2011 12:57:00 | Azure angel

Sny co nám dávají
pronikat do bájí
Tělo na tělo
a svůdnost sama
odolá jen bezbrannost
a snaha...

:-)))

26.03.2011 10:58:00 | Kett

Moc pěkný...zas..jeden..sen..

26.03.2011 10:41:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí