La Santa Roja

La Santa Roja

Anotace: bukanýrům lásky......

Já znám tu vůni vábivou
a záři zářivou
jak Orion
má Marion
mé srdce ...zvon
do krajů zní
a kdekdo sní
o tvojí kráse
jak bájná La Santa Roja
jsou cesty časem
s ...ní
snad Théby nebo Trója
padne mi ke kolenům
a stíny k kmenům
budou přitisknuty
a já ...k ní
mé šiky krutý
truhlice mincí
zlatý pruty
oči všem oslepí
pak moře do stepi
vtrhne svou silou
s rapíry bukanýrů
vřavou krev žilou
rozproudí v širu
mou lásku po kraji
po dechu lapají
ti co to neznají
ten ostrej vítr zprava
...když láska stěžny mává
Autor zenge, 31.03.2011
Přečteno 377x
Tipy 27
Poslední tipující: Mario de Janiero, teď už nikdo, NikitaNikaT., Jiná, šuměnka, la loba, labuť, ziriant, jethullfan, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako správný bukanýr
zalezu si pod kanýr
ať si vítr fičí
já se držím (tyčí?)
ST!

07.04.2011 11:14:00 | Mario de Janiero

znám ostrej vítr odkudkoli
co řeže, až to bolí.. :)

01.04.2011 16:13:00 | šuměnka

tak to se četlo samo,dobře napsané :)

01.04.2011 14:16:00 | xoxoxo

po přečtení se dostavuje krásno

ST!

31.03.2011 22:04:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí