Občas láska bolí

Občas láska bolí

Anotace: Text k písni.

Občas se mi stává
že se mi něco zdává
a ty sny probouzí mé sny
a ty sny zabíjí mé sny

Přibliž se a buď mou spásou sto let
netušíš jak láska umí bolet
v zlaté kleci dá i nedá tam se žít
pomalu se zkouším pod tvou kůži vrýt

R: S tebou na bohyni smím si hrát
s tebou si splím co si budu přát
s tebou své stíny vsunu do tebe
a na tvé slze výš postoupím do nebe :R

Občas se mi stává
že myšlenka si hrává
s pocitem že naplním já tebe
tvá druhá strana je můj kousek nebe

Přibliž se a buď mou spásou sto let
teď když víš jak láska umí bolet
v zlaté kleci dá i nedá tam se žít
chci znovu a ještě do tebe se skrýt

Občas se mi stává
že se mi něco zdává
a ty sny probouzí mé sny
a ty sny zabíjí mé sny

R: S tebou na bohyni smím si hrát
s tebou si splím co si budu přát
s tebou své stíny vsunu do tebe
a na tvé slze výš postoupím do nebe :R


Autor Ricarda Haner Lowery, 08.04.2011
Přečteno 514x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí