The Doors-Riders on the storm

The Doors-Riders on the storm

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI&NR=1

Vlaj jak starej strom
vlaj jak starej strom
a bude zase z hor
od nebes velet hrom
mrakem povede tě bouře
jako Veronou

Vlaj jak starej strom
než sekerou do tě tnou
..jsou stejný
s vodou staletou

Drink těla nalít dej

Večer povídej
jak tě klidně ten můj hlas
..svlíkl
to kývl na mne máj

Víry hadry rvou...
jééé

Z chvil slávu
loví z jmen
z chvil slávu
loví z jmen
věkem ...v potrhlém
lékem těla žen
tmou jdou taky prej za
harfou....milujem
čáry...lávy jmen
jééé

Vlaj jak starej strom
vlaj jak starej strom
a bude zase z hor
od nebes velet hrom
mrakem povede tě bouře
jako Veronou

Vlaj jak starej strom...

vlaj jak starej strom
vlaj jak starej strom
vlaj jak starej strom
vlaj jak starej strom...
....
Autor zenge, 10.05.2011
Přečteno 494x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Holis, šuměnka, Špáďa, hašlerka, Jiná, Dota Slunská, modrá..., NikitaNikaT., teď už nikdo, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo, tyhle Tvý práce můžu hodně dost :)

13.05.2011 15:54:00 | šuměnka

Opět skvělá práce.

13.05.2011 07:13:00 | Špáďa

Chtěla jsem napsat, že ďílko Tvé je rozevlátě vlaje... ale ono v řádcích je cosi víc. ST!***

11.05.2011 05:55:00 | NikitaNikaT.

"... však na strom zvadlý nepřipínám růži"

10.05.2011 23:05:00 | teď už nikdo

:-)))

10.05.2011 21:57:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí