Orgie osamělého mládence

Orgie osamělého mládence

Anotace: Jsou teplé májové dny, ptáci cvrdlikají, louky se zelenají… A proto přichází čas na romantickou báseň o tom, že v těchto dnech je mnohem lepší hezky zalést do díry, nežli se honit…

Na cestě díra a v díře mokřina,
dneska mě vopíchá zas jenom kopřiva.
Pravda je odporná,
zahleděn do porna.
Ten černej sekáč,
zas líže pekáč.
A já místo cecků
ohlodám pecku.
Čekat je makačka,
než příde dávačka.
Co nohy roztáhne
a šťávu vytáhne.
Holky se styděj
a moc do mě viděj.
Když mě zvedáš,
proč mi nedáš?
Povídám v duchu
dívčímu uchu.
A jestli mě pošleš do análku,
budu muset vyhledat profesionálku.
Ta vysaje mě i moje konto,
jako vrstvu prachu Pronto.
Rádio vyhrává
písničky o lásce,
kdo si s ní zahrává,
podlehne té sázce.
Vyhřáté jsou meze
a louky voní.
Jeden do díry leze,
druhej se honí.
Autor Marbal Škutin, 27.05.2011
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chlape jseš nechutnej, ale rozesmáls mě :D

27.05.2011 21:16:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí