Vlašim

Vlašim

Anotace: ...našim

S duší kluka
s duší kola
kolem pasu
dětství volám
spílám času
za ten kvap
ještě včera
mne prej čáp
přines našim
za komínem nad Domašín
pověsil mně za anténu
závrať přidal k mému věnu
celá Vlašim...co je jemu?
Divila se když jsem řval
v celý kraj
ale to je jiná báj
dál si klidně nebe vlaj
za komínem očouzeným
co si klidně léta dýmí
kouř i s kočkou padaj k zemi
a všechny saze nad Vlašimí
v dvorcích cejchy zase špiní
dělaj šmouhy holkám v tvářích
a já brázdou ve své tváři
se svým stářím v kraji zimy
jdu zas k našim do Vlašimi
Autor zenge, 31.05.2011
Přečteno 429x
Tipy 45
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Mario de Janiero, Holis, šuměnka, labuť, Dota Slunská, Jiná, CULIKATÁ, Psavec, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám doma jednu z Vlašimi
zalil jsem ji
už raší mi...
ST!

02.06.2011 22:11:00 | Mario de Janiero

na mě to dýchá už dávno...:)

01.06.2011 13:59:00 | šuměnka

přímo to na mě dýchlo člověčinou..

31.05.2011 21:23:00 | Mbonita

eSTé tobě a vašim
ať žije Vlašim

31.05.2011 21:13:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí