mana

mana

Anotace: jitrům,pihám a vůbec....

Občas je puntíkatá
ta holka pihovatá
pořád chvátá
a její táta
flintu má
cena zlata
na burze v New Yorku
bude vždy níž
vždyť víš
že do morku
kostí
noc co noc
v důvěrnosti
jí rád mám
občas je hlavolam
ta holka k mojim hrám
bohem stvořena
mnou svedena
na špulky ,vřetena
mizerných básní
co píšu po nocích
jak ryby v potocích
a houby v lese
skrývá se za závěsem
svého studu
pak dlaně do osudu
v jitrech noří
já volám hoří
a nechci uhasit
vždyť svit
a něhy rána
jsou pro mne
božská mana
Autor zenge, 03.06.2011
Přečteno 380x
Tipy 43
Poslední tipující: Pevya, Mario de Janiero, René Vulkán, Zasr. romantik, hašlerka, brooklyn, Juan Francesco de Faro, Holis, teď už nikdo, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s novým jitrem
znovu se rodím
a když se rozchodím
osudem brodím..
ST!

07.06.2011 12:26:00 | Mario de Janiero

:-)

07.06.2011 08:00:00 | René Vulkán

Puntíky a dudlíky, to je moje potěšení!
Na míň než eSTé to přec není! :o))

06.06.2011 22:46:00 | Zasr. romantik

Dobrej spád, víc netřeba, mluví za za sebe sama.

05.06.2011 07:45:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí