U2- Where The Streets Have No Name

U2- Where The Streets Have No Name

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=3FsrPEUt2Dg&feature=fvwrel

Dál svoji hrou
tou nocí hrej
já tonu v té z žalu
cos v rounu u cest
Amorův klíč dal
a teď furt prej

Jehly z srdce lovím
ha...ha..ha

A vůni chvil
co mne doma dnes
hasí...a láska
..ví co bylo
neradno číst
a o nocích koušou
a obzor z hejn

Jehly z srdce lovím
hó.. hó..
jehly z srdce lovím
jehly z srdce lovím
z chvil zbyl mi den
v dáli jen plá
v žáru jen plá
nevim léku je?
...a klove
hřích snů

...Z lžic shora liju

Slzy prej
jak z loučí ten vosk
vidím plout lávu vin
z scén už vím dost
a šou hlubin dnes
má on ten z nebes

Jehly z srdce lovim
o hó
jehly z srdce lovim
jehly srdce lovim
z chvil zbyl mi den
v dáli jen plá
v žáru jen plá
nevím léku je?
..a klove
hřích snů
z lžic shora liju
a z loučí ten vosk
a vidím plout lávu vin
plout lávu vin
...tmou přijdou
z scén už vím dost
a zas vidím
...plout lávu vin
plout lávu vin
nevím léku je?
a klove hřích snů

....z lžic shora liju
Autor zenge, 12.06.2011
Přečteno 474x
Tipy 24
Poslední tipující: hašlerka, Holis, Juan Francesco de Faro, Mbonita, René Vulkán, Květka Š., Dota Slunská, CULIKATÁ, ziriant, Kett, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu nedovedu říct, co byl pro mne větší zážitek, zda poslech perfektní původní hudby, či její obohacení o Tvůj český text ve stylu Těžkejch pokondrů či Fanánka... Tyhle Tvé jazykové kousky ve mně vždy vzbuzují jakousi nedefinovatelnou lehkost a chuť si taky hrát...

13.06.2011 18:02:00 | Špáďa

Má oblíbená! Perfektní úprava! ST

12.06.2011 22:04:00 | teď už nikdo

no tak tohle je opravdu pro pokročilé machry.

12.06.2011 22:01:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí