řemdih

řemdih

Anotace: rzi a prolézání husám a Husitům....

Historky z podsvětí
kde nože tu tmu tnou
můj život vypráví
dvojstránka závěti
o čtyři oktávy
..výš
víš?
Ty nemáš ponětí
kde je ta z pekla zdviž
tady se jede o přežití
počítá na minuty
a musíš s vlky výti
jako pominutý
je to tu prolezlý
bratří se levej s pravým
a mříže prorezlí
zívají samotou
co tlačí tě pod botou
vykřič si do bidetu
každej má někde tetu
ta teta nabíječe
nabíječ bráchu u pramene
kde teče pod ramenem
..slepým
slepím
si večer hlásnou troubu
a půjdu na lampárnu
žalovat marnu
na ty lumpy
a žumpy žurnalistů
budou přeplněné
Jene!
košile lněné
jdeme!
sudlice,řemdih
jiné zbraně
vozovou hradbou
a hrr na ně!
Autor zenge, 16.06.2011
Přečteno 472x
Tipy 37
Poslední tipující: jiljovský, Mario de Janiero, la loba, staranna, Holis, Doradan, Princezna.Smutněnka, teď už nikdo, Juan Francesco de Faro, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím,že bylo by řešení skvělé
vrazit jim řemdichy do prdele...!
ST!

22.06.2011 15:04:00 | Mario de Janiero

Trefné!Asi je vyhážu z okna radnice,někdy o tom fakt uvažuju!

20.06.2011 10:05:00 | la loba

Zajímavé, ale lehce zamyšlenkové podaní... a já myslím, že v jistém slova smyslu a úhlu pohledu... dá se to převést...

17.06.2011 06:06:00 | NikitaNikaT.

Ta skvělý úder má
a ještě lepší rýmy!
Zachází do terna...
a fakt v ní nejsou šprýmy...!

17.06.2011 01:44:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí