Erotická korespondence

Erotická korespondence

Anotace: Call girl

Nejsem úchvatná sexy bond girl,
ale můžu si hrát na tvou call girl

Řekni, zda do Tvého nitra
mohu svými nápady proniknout
Kdy? Třeba zítra?
Vášeň si s tvou promítnout

Telefon držím pevně
Víš jak...Moc!
Šimrání běhá ve mně
Pojď mi na pomoc!

Vidím, i když nevidím
Být s tebou ti závidím

Nejdřív bych se dívala
Upřeně, bodavě, vilně
A pak tě líbala
Lehce, jemně, silně..
Autor E.T.Jane, 28.06.2011
Přečteno 997x
Tipy 13
Poslední tipující: la loba, xavian, vodnař, ECHO PARAZIT, Juan Francesco de Faro, Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ty jedna zlobivko:-)a kolika pánům se tvá báseň líbila...

13.09.2011 14:58:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí