Erotická korespondence2

Erotická korespondence2

Anotace: Escort

Zavři oči, poslouchej
Uvolni se, naslouchej..

Jehlové podpadky začínaj v chodbě klapat.
Blíží se...ona. Začínáš chápat?

Ty na plyši
Bez hnutí, v leže
Skoro ji neslyšíš
Jak otvírá dveře

Plní svými tvary
Vstup do tvého království
Těšíš se na její spáry
Cítíš se být urostlý

Rudými nehty zdobí tvá ramena
když dotýká se
Její tvář kamenná
když podívá se

Co by si chtěl?
Tak řekni si!
Dívat se? Dělat..co?
Tak dobře, lehni si..

Jdem na to, no..

…………

Lépe snad kdybych spal
Na pivo si stranou dal
A raději sám se udělal!
Jsem já to vůl,
Teď mám výplaty půl..
Autor E.T.Jane, 28.06.2011
Přečteno 532x
Tipy 9
Poslední tipující: hatlapatla, vodnař, Juan Francesco de Faro, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě baví,žádná zbytečná slova a jedemééé!

28.06.2011 21:37:00 | ECHO PARAZIT

:) jdem na to no..hezký! Dobře napsané,líbí!!!

28.06.2011 08:49:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí