Hudebník co umí hrát..

Hudebník co umí hrát..

Anotace: Kvalita hudebníka se nezapře..

Slyším tvůj hlas
Tělo mrazí až se chvěju
Pojď, už pojď
Chci pobýt v tvém svěru

Užívám si tebe a tvůj um
jak harfa plná strun
Vyloudíš krásnou odezvu
když se dotkneš
na tělo mé hraješ

Zarputile věnuješ se hledání
vzrušivé zóny
Pak cítím těla tepání
Odemkls mé tajné kódy

Úchvatné, jak mě ladíš
Naslouchám těm tónům
Stále a znova mě svádíš
až uvedeš mě v kómu
Autor E.T.Jane, 29.06.2011
Přečteno 425x
Tipy 19
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Poučený fracek, hatlapatla, hašlerka, bobi bobie, labuť, Psavec, vodnař, Gabrielle, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krááása...

06.11.2018 23:46:40 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ

..pěkně se mu hraje
a na struny brnká..

29.06.2011 11:19:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí