Rozpal mě, sakra!

Rozpal mě, sakra!

Anotace: Sevřené dlaně v polodlouhém po-vzdechu.

O sny chci Tě okrást.
Dnes nebo nikdy.
Nebo příště..

Pohyby vláčné
s nádechem lhostejna.
Pohledy zjištné,
slova poddajná.

Smysly zhyralé ucpaly cesty fantaziím.

.. přece jen

Vyhořelé touhy
plní mě divoce.
Ohrané polohy,
následná felace..

Dnes opět vysílá "společensky normální" relace.
Autor Necelá, 10.07.2011
Přečteno 975x
Tipy 21
Poslední tipující: Emmelia, tato22, Leedram, ilona, James Libustka, Maryje..., labuť, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo primární touhy, dělaj život stejně tak snesitelným, jako naopak.

10.07.2011 22:06:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí