Chum u Třeboně

Chum u Třeboně

Anotace: ...rumu Hradeckému a Radeckému

Středeční tropy
pudu se opít
za Atona
paprsky poprskán
vzbudím se vedle bran
v poli
a ona
co občas se i holí
a mé středy jí bolí
zas bude brečet
a chvíli ječet
jak bych to nečet
v deníku taty
tam pravdy svatý
a občas kaňka
jak rybník Staňka

Středeční tropy
jdou moje stopy
k Šámalům
mariáš...zavíračka
však počká plačka
co věčně v při
tak camrám rum
jsme bratři
s tím svetrem na tři
když vrávorám
tam někam k bramborám
na noc se zaorám
před chladem jitra
a možná zítra
nakrmim koně
v Chlumu u Třeboně.
Autor zenge, 12.07.2011
Přečteno 389x
Tipy 34
Poslední tipující: Houda, Princezna.Smutněnka, Zasr. romantik, labuť, Hazentla, Druza, Holis, hloubavá, Mario de Janiero, Jajas, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta mi sedla....:-)) ST

17.07.2011 22:25:00 | Houda

Netlač na pilu
když skládáš ji na záda
a uvidíš
že příště bude ráda!

Nebo taky ne.
Vyznat se v ženských
bývá nemožné ...

ST!

15.07.2011 20:48:00 | Zasr. romantik

U Třeboně v CHUMU
el se topí v rumu..
STttttt!

13.07.2011 18:52:00 | Mario de Janiero

Když mám špičku po rumu,
poezie rozumů
hned v mé mysli vytane…,
však nic moc se nestane.

13.07.2011 10:18:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí