Promilovaná

Promilovaná

Anotace: ...

Na zdech plápolající stín svíce
a horké tvé líce na mých ňadrech.

Spolu tu ležíme proplétající se
a do stěn proniká jen hlasitý vzdech.

V bílých peřinách probouzející se do studeného rána,
lesklá naše těla objímající se a vášní rty do krve pokousána.
Autor Erendira, 23.07.2011
Přečteno 721x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná vášeň

14.02.2012 20:10:51 | Milenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí