Chtíč

Chtíč

Anotace: ukájejí

Sbírka: Život, láska, smrt.

Její tělo jako oheň vášně, její hluboké oči plné chtíče.
Plná ňadra, ladné křivky, dostanou tě.
Pohybem těla nenechává tě v klidu. Tancem svůdnosti, tě láká do svých pastí.
Pomalu se svléká, šaty zní padají jako schozené něžným vánkem svůdnosti.
Neodoláš, plní tvé touhy a ukájí tvůj chtíč. Její kůži cítíš na svém těle. Nebráníš se nemůžeš, nemáš jak.
Autor Vlachy, 28.08.2011
Přečteno 626x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí