Jedenkrát

Jedenkrát

Anotace: Když se potkají dva, co zrovna potřebují mít někoho blízko.

Když políbil jsi moje čelo,
když usmál jsi se ve dveřích,
mráz prostoupil mi celé tělo
a oheň sjel mi páteří.

Byl jsi tady a já tě chtěla,
ty vzal sis celou duši mou.
Pak jsem se ve tvých dlaních chvěla,
když mysl mou vyplnil jsi tmou.

Ta byla náhle všude kolem,
do ticha zněl mi jen tvůj dech,
co trochu voněl letním hromem
a běhal z něj mráz po zádech.

Tvé doteky mě něžně hřály.
Polibky sladce chladily.
Snad jsme si tehdy oba přáli,
nemít se jenom na chvíli.
Autor Quaira, 29.08.2011
Přečteno 594x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, labuť, E.T.Jane, Donne, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě mezi námi, ať se ti tu líbí!

30.08.2011 11:28:00 | labuť

Líbí se mi jak píšeš. Srozumitelně a moc hezky se mi četla!

30.08.2011 11:01:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí